Акценти

    Регистрация

    Изисква се първо име!
    Изисква се фамилно име!
    Въведеното първо име не е валидно!
    Въведената фамилия не е валидна!
    Това не е валиден имейл адрес!
    Изисква се имейл адрес!
    Този имейл адрес вече е регистриран!
    Изисква се парола!
    Въведете валидна парола!
    Моля, въведете 6 или повече символа!
    Моля, въведете 16 или по-малко символа!
    Паролите не съвпадат!
    Изискват се условия за ползване!
    Имейлът или паролата са грешни!

    Отзиви

    Любов
    (Оценка 4 от 5)
    04.02.2015

    Сина ми ползва маската от Коледните празници и лицето му се изчисти значително. После си я поръчах и аз и моето лице също сега изглежда много по-добре. Със сигурност и двамата ще продължим да я ползваме.

    Силвана
    (Оценка 5 от 5)
    02.02.2015

    Здравейте! Аз съм на 22, а сестра ми е на 16 години и двете имаме наследствено лоша кожа. Ползваме маската от приблизително един месец и ефектът е невероятен, особено на фона на всичко, което сме ползвали досега. Препоръчваме я, защото определено си струва цената!

    Габката
    (Оценка 5 от 5)
    01.02.2015

    MNOGO QKA MASKA! Ve4e nqmam po4ti nikakvi papki a q polzvam ot dve sedmici samo!

    соня
    (Оценка 5 от 5)
    31.01.2015

    Здравейте! По принцип никога не пиша коментари за каквото и да било даже и да съм доволна, но този път не може да оставя нещата така. Колкото и невероятно да звучи ефекта от маската се видя веднага при мен. По принцип имам много проблемна кожа с много пъпки, които се редуцираха буквално с 30% след първото ползване на маската. Сега ми предтои да я ползвам за втори път. Надявам се ефектът да е същия!

    Александра
    (Оценка 5 от 5)
    31.01.2015

    Единственото, което мога да кажа е, че маската помогна и на мен, и на дъщеря ми. Нейното акне се изчисти а моята кожа не е изглеждала толкова добре от години. Смятам, че щом помогна на нас, ще помогне и на всички останали! Успех!

    Саня
    (Оценка 5 от 5)
    30.01.2015

    Здравейте! Искам само да благодаря на екипа на Natural Skin за тази прекрасна маска, която ползвам от около месец и благодарение на която кожата ми е изпъната и има значително по-младежки вид. Благодаря ви и със сигурност ще продължа да ползвам продукта и занапред!

    Симеон
    (Оценка 5 от 5)
    28.01.2015

    Здравейте! Имам лоша кожа от малък (сега съм на 17 години) и наистина съм се мазал с какво ли не досега. Откакто ползвам тази маска, искрено мога да кажа, че не съм имал по-гладка и по-хубава кожа през целия си живот. Много съм доволен!

    Александрина
    (Оценка 5 от 5)
    22.01.2015

    Iskreno vi pozdraviavam! Maskata e unikalna! Prodaljavaite vse taka!

    Лиляна
    (Оценка 4 от 5)
    21.01.2015

    Ползвам маската от половин месец вече и ефекта е много добър. Продукта си струва парите.

    Любен
    (Оценка 5 от 5)
    19.01.2015

    Много хубава маска! Бях много скептичен в началото защото от страшно много години ползвам каква ли не медицинска козметика и нищо не ми помагаше трайно. Жена ми ми подари маската преди около месец и половина и определено много се радвам за това. Помогна ми, при това трайно. Отделно с една кутия мога да карам 3 месеца.

    Сандра
    (Оценка 5 от 5)
    17.01.2015

    Честно да си призная, не очаквах от тази маска да ми помогне особено, но останах изключително доволна. Ефектът се видя още след второто ползване буквално. Няма да сгрешите, ако си го поръчате!

    Petya
    (Оценка 5 от 5)
    13.01.2015

    Получих маската вчера и веднага си я направих. Имах малко пъпки по лицето, които днес ги няма. От доста време кожата ми не е била толкова чиста, отделно я чувствам и по-стегната. Маската наистина е много добра.

    Iliana
    (Оценка 5 от 5)
    11.01.2015

    Podariha mi go za Koleda i ve4e vijdam efekt. Maskata e super!

    Вяра
    (Оценка 5 от 5)
    07.01.2015

    Ползвам продукта относително отскоро и засега съм много доволна. Имам чувствителна кожа и от студа по лицето ми се появяват сухи петна, отделно съм предразположена и към акне. Не знам, до каква степен се дължи на Натурал скин, но в последната седмица лицето ми е много по-чисто и гладко от обикновено. Ще пиша пак след още няколко седмици за окончателно впечатление.

    valeria
    (Оценка 4 от 5)
    05.01.2015

    Получих маската като Коледен подарък. Ползвала съм я няколко пъти от тогава и ефектът се усети и видя почти веднага. Много съм доволна и я препоръчвам горещо!

    Милена
    (Оценка 5 от 5)
    02.01.2015

    Обикновено рядко се доверявам на козметика, рекламирана онлайн. Моя приятелка от Израел обаче ме увери, че продуктът всъщност е истински хит там. След като го изпробвах определено мога да потвърдя, че ефектът върху кожата е забележителен. Използвам го най-вече за изглаждане на кожата и още на 3-тата седмица започнах да виждам първите резултати. Да не говорим, че кожата ми стана и много по-мека и жизнена. Определено ставам редовен клиент на Natural skin!

    Илянка
    (Оценка 5 от 5)
    30.12.2014

    Маската е просто страхотна! Подари ми я дъщеря ми за празниците, до сега съм я ползвала 3 пъти, но вече съм очарована! Веднага усещаш кожата си по-гладка и стегната, препоръчвам горещо!

    Петя Ангелова
    (Оценка 5 от 5)
    24.12.2014

    Кожата ми стана доста по-опъната и матова, само след първата процедура! Силно препоръчвам!

    Anna
    (Оценка 5 от 5)
    23.12.2014

    Много ефективна маска срещу замърсена кожа. Почиства и освежава кожата много добре. Използвам я 4 пъти в месеца.

    gabriela
    (Оценка 5 от 5)
    05.12.2014

    nay-dobrata maska za litze ever!!!

    1. 1
    2. 2
    3. 3